Lähihoitajan paikkoja avoinna

Lähihoitaja oletko kiinnostunut kehittämään ikäihmisten toiminnallista ja oman näköistä arkea?

Tarjolla olisi nyt mukava työympäristö maaseudulla Luhangan kunnassa kahdelle vakituiselle Lähihoitajalle Palvelukeskus Tuuliharjun kotihoidon tiimissä.

Kotihoidossa asiakkaan hoitotyö on asiakkaan luona tapahtuvaa asiakaslähtöistä ja kuntouttavaa hoitotyötä. Työ sisältää mm. ravitsemuksesta, lääkityksestä, henkilökohtaisesta hygieniasta ja tarvittavista tukipalveluista huolehtimista. Hoitotyö kotihoidossa on vaativaa, sekä monipuolista ja mahdollistaa ammattitaidon laaja-alaisen käytön ja itsenäisen työskentelyn. Työ on jaksotyötä, johon kuuluu aamu- ja iltavuoroja sekä viikonlopputyötä. 

Edellytämme lähihoitajan tai perushoitajan tutkintoa, rekisteröintiä julkisuosikki- / Terhikki rekisteriin, tai loppuvaiheen opiskelua lähihoitajaksi. Erityisesti arvostamme hyviä yhteistyö – ja vuorovaikutustaitoja, kehittämismyönteistä työotetta ja asiakaslähtöistä toimintatapaa. Kokemus ikäihmisten kanssa työskentelystä katsotaan eduksi, mutta ennen kaikkea etsimme porukkaamme ihmisiä, joilla on sydän paikallaan.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa ja työterveyshuollon arvio edellytyksistä hoitaa työhön kuuluvia tehtäviä. Työssä edellytetään oman auton käyttömahdollisuutta.

Palkkaus on KVTES:n mukainen. Koeaika on 4 kuukautta. Asunnon hankkimisessa avustetaan.

Lisätietoja: Palvelukeskuksen johtaja Vuokko Lehtonen p. 040-3479218, vuokko.lehtonen@luhanka.fi

Hakemukset opinto- ja työtodistuksineen lähetetään os. Palvelukeskus Tuuliharju, Hakulintie 3, 19950 LUHANKA, kuoreen merkintä: ”hakemus”

Hakuaika päättyy 30.04.2019