Luhangan sivistystoimen palkinto sekä vuoden 2019 liikuntateko

Luhangan sivistystoimen palkinto

Vuonna 2004 sivistystoimenlautakunta päätti jakaa vuosittain sivistystoimen palkinnon. Sivistystoimen palkinto jaetaan joko yhdelle tai useammalle sivistyksen, kulttuurin tai vapaa-ajan saralla kunnostautuneelle kuntalaiselle.

Sivistyslautakunta valitsi Sivistystoimen palkinnon 2019 saajaksi Kirsi Salosen/Grafisa. Kirsi Salonen on luonut vapaaehtoistyönä Luhangan imagoa tapahtumamainosten muodossa ja on ollut järjestämässä eri tapahtumia Luhangassa. Sivistyslautakunnan ensi vuoden ensimmäisen kokouksen yhteyteen järjestetään ennen kokouksen alkua palkitsemisjuhla Kirsille kylätalolla tiistaina 21.1.2020 klo 17.00.

Luhangan vuoden 2019 liikuntateko

Keski-Suomen Liikunta ry valitsee ja palkitsee vuoden 2019 keskisuomalaisen urheilijan ja muita urheilun ja liikunnan sektorilla kunnostautuneita henkilöitä ja urheiluseuroja Paviljongissa Jyväskylässä Keski-Suomen Urheilugaalassa perjantaina 31.1.2020. klo 18.00.

Kunnan Liikuntateko valinnassa on nostettu esiin kunnassa merkittävästi liikunta-aktiivisuutta lisäävä toimija/toiminta. Palkittava voi olla valmentaja, ohjaaja, urheiluseura tai muu kunnan valitsema toimija/toiminta. Keski-Suomen Liikunta antaa juhlassa kaikille kuntien valitsemille palkittaville kehystetyn kunniakirjan ja ruusun. Jokaisesta keskisuomalaisesta kunnasta tulisi valita yksi palkittava toiminta/toimija.

Luhangan sivistyslautakunta valitsi Luhangan vuoden 2019 Liikuntateko-palkinnonsaajaksi Tammijärven Tammen pitkäjänteisen ja aktiivisen seuratoiminnan ansiosta.