Kansalaisopisto

Kansalaisopiston keskeinen tehtävä on yleissivistävä aikuiskoulutus ja sen kehittäminen. Opiston toiminnan tavoitteena on kannustaa kaikkia kuntalaisia kehittämään omia kykyjään ja taipumuksiaan niillä osaamisen alueilla, jotka opiskelijaa itseään kiinnostavat ja jotka rikastuttavat sekä yksilöä että hänen ympäristöään. Luhangan kunta ostaa kansalaisopistopalvelut Jyväskylän kansalaisopistolta.

Yhteystiedot Jyväskylän kansalaisopiston verkkosivuilta.

Opistopalvelut -portaalista näet myös Luhangassa järjestettävät Jyväskylän kansalaisopiston kurssit ja ilmoittaudut kursseille. Valitse vasemmalta pystyvalikosta Kurssit ja osastoksi Luhanka.

Lukuvuosi 2022-2023


Jyväskylän kansalaisopiston syksyn opinto-oppaan voit noutaa nyt sen jakelupisteistä, Luhangassa kunnan molemmista kirjastoista. Esitettä ei jaeta kotitalouksiin. Kurssitarjonnan löydät myös kunnittain opiston Opistopalvelut-portaalista.


Uusille kursseille ilmoittautuminen alkaa 22.8.2022 klo 16 aineryhmittäin porrastettuna ja jatkuu verkossa ympäri vuorokauden. Kurssimuutokset päivitetään vain verkossa olevaan opinto-ohjelmaan. 

Maanantai 22.8. klo 16: tanssi, liikunta, terveys ja hyvinvointi  

Tiistai 23.8. klo 16: kielet, tietotekniikka  

Keskiviikko 24.8. klo 16: kuvataiteet, valokuvaus, arkkitehtuuri, keramiikka, posliini, lasi, mosaiikki, hopea, pronssi, tekstiilityö, tekninen työ  

Torstai 25.8. klo 16: musiikki, historia ja talous, kirjallisuus, kirjoittaminen, puheilmaisu, teatteri, veneily, luonto, ruoka ja hygieniaosaaminen  

Perjantai 26.8. Kaikki aineet  

Kankaankudonta, Tammijärvi

Jyväskylän kansalaisopisto ilmoittaa:


Ei ilmoitettavaa