AjankohtaistaUutinen

Luhangan ryhmäperhepäivähoitoon haetaan varhaiskasvatuksen lastenhoitajaa

Lastenhoitaja, haluaisitko työskennellä pienessä ja kodikkaassa varhaiskasvatuksen yksikössä? Nyt sellaiseen olisi tilaisuus ryhmäperhepäivähoidossa Luhangan kunnassa.

Lasten varhaiskasvatus ja päivähoito on järjestetty Luhangassa ryhmäperhepäivähoitona Tammijärvellä, Luhangan koulun kanssa samassa pihapiirissä. Varhaiskasvatuksessa työskentelee kolme hoitajaa ja paikkoja lapsille on 12, taaperoista eskari-ikäisiin. Pienessä ryhmässä jokainen lapsi on mahdollista huomioida ja kohdata yksilöllisesti.

Varhaiskasvatuksemme ensisijaisena tavoitteena on tarjota laadukasta varhaiskasvatusta ja edistää lasten kokonaisvaltaista hyvinvointia. Luhangan maaseudun rauha ja luonnonläheisyys tarjoavat tilaa ja monipuolisia mahdollisuuksia leikkiä ja oppia sekä turvallisen kasvuympäristön. Samassa pihapiirissä päivähoidon kanssa on mm. koululaisten leikkialue, metsää, liikuntapaikkoja ja kirjasto, mikä mahdollistaa monenlaiset puuhat ja retket.


Haemme varhaiskasvatuksen lastenhoitajan tehtävään luotettavaa henkilöä, jolla on hyvät yhteistyötaidot, lämmin ja lapsilähtöinen työote, myönteinen ja joustava asenne työntekoon, sekä innostusta kehittää itseään ja varhaiskasvatustoimintaamme yhdessä muun henkilöstön kanssa.

Työaika tehtävässä on 38,25 h/vko. Työ alkaa 4.3. tai sopimuksen mukaan. Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva. Tehtävässä noudatamme kuuden (6) kuukauden koeaikaa. Palkkaus määräytyy KVTES:n mukaisesti.


Kelpoisuusvaatimuksena tehtävään on varhaiskasvatuslain (540/2018) mukaisesti kasvatus- ja ohjausalan perustutkinto, sosiaali- ja terveysalan perustutkinto tai muu vastaava tutkinto, esim. lastenhoitaja, päivähoitaja ja lähihoitaja (lasten ja nuorten hoidon ja kasvatuksen koulutusohjelma). Huomioimme haussa myös alan loppuvaiheen opiskelijat.

Toimeen valitun on toimitettava nähtäväksi lain lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä (504/2002) tarkoittama rikosrekisteriote sekä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Työnantajalla on oikeus pyytää ja ottaa vastaan huumausainetestiä koskeva todistus (laki yksityisyyden suojasta työelämässä (13.8.2004/759 7§)).


Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi 23.2.2024 klo 15.00 mennessä sähköpostilla hyvinvointijohtaja Vuokko Lehtoselle vuokko.lehtonen@luhanka.fi.


Lisätietoja antaa:

Hyvinvointijohtaja, vs. sivistysjohtaja
Vuokko Lehtonen
Puh. 050 336 2227
vuokko.lehtonen@luhanka.fi