Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Maalauksia Luhangan maisemissa -taidenäyttelyn avajaiset


Juhani Vaherin taidenäyttely Maalauksia Luhangan maisemissa Luhangan pääkirjastolla (Kotipellontie 1, Luhanka) 7.2.-20.5.2023. Näyttelyn maalaukset ovat keskisuomalaisen kauniin luonnon, Päijänteen saarten ja vuorien innoittamia.

Näyttelyn avajaisia vietetään pääkirjastolla ti 7.2.2023 klo 14-16. Taiteilija Juhani Vaheri on tavattavissa avajaisissa. Kahvitarjoilu.

Taiteilija Juhani Vaheri on itseoppinut kuvataiteilija. Hän on aloittanut maalausten teon 2017. Ateljee on Luhangan keskustassa, sataman vieressä.

Työt syntyvät luonnon vaikuttimista, mielen möyrinnästä ja hetken kuvista. Värit ovat leimallisia, siniseen painottuvia, useinkin taitettuja värejä. Akryylivärit luovat sopivan hillityn väripaletin. Taiteilija liikkuu paljon luonnon sisällä eri vuorokauden aikoina.

Näyttelyssä olevat maalaukset ovat puolittain todellisia kuvia Luhangan luonnosta. Ne on maalattu muistinvaraisesti, tietyt värisävyt korostuvat ja yksityiskohdat muotoutuvat mielen sopukoissa omanlaisikseen.

Taidenäyttelyyn sekä avajaistilaisuuteen pääkirjastolla on vapaa pääsy. Näyttely avoinna pääkirjaston aukioloaikoina, jotka voi tarkistaa kunnan verkkosivuilta www.luhanka.fi/kirjasto.

Ateljee Vaherin verkkosivusto: www.vaheri.com

Näyttelyn ovat yhteistyössä järjestäneen Luhangan kunta sekä taiteilija Juhani Vaheri.

Kuvan teos: Juhani Vaherin Kuura

Hei!

Haluatko tapahtumasi mukaan kalenteriin?

Ilmoita tapahtumasi kunnan tapahtumakalenteriin näillä ohjeilla >>