Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Runon ja suven päivän jazz-ilta


Tervetuloa viettämään runon ja suven päivän iltaa jazz-musiikin parissa ke 6.7.2022 klo 17.00 alkaen Ravintola Reetin ranta-alueelle (Rantatie 2, Luhanka). Livemusiikista vastaa Eva Vikman & Premium Jazz Experience. Yhtyeen esittely alempana.

Saavu siis oman viltin ja eväskorin kanssa nauttimaan yhdessä kesäillasta ja musiikista. Myös Ravintola Reetin puffetista voi ostaa evästä ja ihmetellä iltatorin antimia. Soitto alkaa klo 18.

Tapahtuma on päihteetön ja sinne on vapaa pääsy.

Tapahtuman järjestävät yhteistyössä Luhangan kunta ja Ravintola Reeti.


Ilahduttavaa nostalgiaa ja modernia svengiä sykkivä jazziskelmäelämys

Eva Vikman & Premium Jazz Experience

Uuden sukupolven lahjakkaimpiin laulajiin mainittu Eva Vikman on tullut tunnetuksi sävykkäänä ja valovoimaisena tulkitsijana. Viime vuosina hän on noussut esiin 1950- ja 60-luvun jazziskelmien tulkinnoillaan sekä genreen sopivilla omilla kappaleillaan. Helmikuussa 2020 Eva julkaisi esikoisalbuminsa ”Iltaa, hyvää iltaa”, viime vuonna Rantakoivun alla –singlen, ja uutta musiikkia on tulossa pian lisää. Evan rinnalla soittaa Suomen eturivin jazzmuusikoista koostuva Premium Jazz Experience.

Kokoonpanossa soittavat:
Ilkka Hanski (kontrabasso)
Lassi Kouvo (piano)
Eki Vikman (rummut)

Eva Vikman & Premium Jazz Experience tuovat ilahduttavan, modernisti sykkivän jazziskelmäelämyksen glamourilla nostalgiatvistillä. 90 minuutin kestoisessa ohjelmistossa kuullaan rakastettuja jazziskelmäklassikoita Cherbourgin sateenvarjoista Epävireisiin sydämiin sekä tunnelmaan sopivia uusia jazziskelmäkappaleita. Hyvänmielen svengitakuu!


Hei!

Haluatko tapahtumasi mukaan kalenteriin?

Ilmoita tapahtumasi kunnan tapahtumakalenteriin näillä ohjeilla >>