Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Tanssiteos “Toivolaulukirja” Kylätalolla


Tervetuloa seuraamaan vuorovaikutteista tanssiteosta ”Toivolaulukirja” Luhangan kylätalolle (Kotipellontie 1, Luhanka) torstaina 27.10.2022 klo 14.00-14.30. Esitys on kaikille avoin ja ilmainen.

Toivolaulukirja on esityskokonaisuus, jossa vanhat ja rakkaat suomalaiset sävelmät yhdistyvät eloisaan ja mukaansatempaavaan nykytanssin liikekieleen. Laulaen ja tanssien esitetyt improvisaatioon pohjautuvat koreografiat tuovat menneisyyden ja nykyisyyden raikkaasti yhteen antaen mahdollisuuden uppoutua ohikiitävään, täynnä toivoa olevaan hetkeen.

Sanoissa ja melodioissa on valtava voima yhdessä liikkeen kanssa: niihin tiivistyy lohdutusta ja toivoa tavalla, joka ei muutoin ole saavutettavissa.

Tanssiteos vierailee samana päivänä myös Luhangan koululla ja Palvelukeskus Tuuliharjussa sekä klo 14.00-14.30 Kylätalolla, jonne myös ulkopuolisella yleisöllä on vapaa pääsy.

Tanssiteoksen toteuttaa tanssija, koreografi Sanna Josefiina Hirvonen.

Esityksen on järjestänyt Keski-Suomen Tanssin Keskus yhdessä Luhangan kunnan kanssa. Tanssiteos liittyy Keski-Suomessa viikolla 43 vietettävään Tanssin viikkoon.


Esimakua tulevasta esityksestä voit käydä katsomassa Vimeosta.

Kuva: Laura Piiroinen

Hei!

Haluatko tapahtumasi mukaan kalenteriin?

Ilmoita tapahtumasi kunnan tapahtumakalenteriin näillä ohjeilla >>