Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Vapaaehtoisten päivän kahvitilaisuus


Vapaaehtoisten päivä on kansainvälinen juhlapäivä, jota juhlitaan tänä vuonna Suomessa 2.12.2022. Vapaaehtoisten päivän tarkoituksena on huomioida ja kiittää vapaaehtoisia heidän tekemästään tärkeästä työstä.

Luhangassa Vapaaehtoisten päivää juhlitaan pe 2.12.2022 klo 13.00-14.30 Luhangan Kylätalolla (Kotipellontie 1, Luhanka). Tervetuloa kaikkien vapaaehtoistyötä tehneiden yhteisille kiitoskahveille! Ohjelmassa on lisäksi Keski-Suomessa vapaaehtoistoimintaa kehittävän Hykari-hankkeen webinaari, jonka teemana on vapaaehtoisten hyvinvointi.

Webinaarin ohjelma:

  • Vapaaehtoisten voimavarat ja palautuminen
    Ida Rasi - Fysioterapeutti, TtM, hankepäällikkö Hykari-hanke
  • Antamassa vai saamassa? - Vastavuoroisuus vapaaehtoistoiminnassa
    Anne Laimio - Kouluttaja, vapaaehtoistyön asiantuntija
  • Mielen virkistystä
    Virtuaalinen metsäretki Suomen luontoon

Kiinnostaako vapaaehtoisen hyvinvointi ja sen eri osatekijät? Kuinka pitää huolta omista voimavaroista ja jaksamisesta tai kuinka keskittyä palautumiseen vapaaehtoistyössä. Entä mikä on vapaaehtoistyön merkitys tekijänsä hyvinvoinnille?

Hykari-hanke järjestää vapaaehtoisten päivän kunniaksi webinaarin, jossa vapaaehtoiset ovat keskiössä. Ajatuksena on tarjota lämminhenkinen ja rentouttava pysähtymishetki oman hyvinvoinnin äärelle. Puhujina vapaaehtoistoiminnan konkari Anne Laimio sekä hankepäällikkömme Ida Rasi. Webinaarin lopuksi pääsemme virtuaaliselle metsäretkelle Suomen luontoon.

Kahvitilaisuus Kylätalolla on kaikille avoin ja ilmainen ja järjestetty yhteistyössä Luhangan kunnan ja Hykari-hankkeen kanssa.

Tervetuloa!


Hei!

Haluatko tapahtumasi mukaan kalenteriin?

Ilmoita tapahtumasi kunnan tapahtumakalenteriin näillä ohjeilla >>