Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Hyvinvointipäivä aikuisille


Kokoontumiset tiistaisin klo 11-13 Luhangan kylätalolla (Kotipellontie 1, Luhanka). Syksyn 2022 kokoontumispäivät ovat 11.10., 8.11. ja 13.12.

Viihdymme yhdessä vaihtelevien aiheiden äärellä Julia Weijon johdolla.


Tiistaina 8.11. Kansalaisareenan Kohti tulevaa -hanke sekä Hykari-hanke järjestävät keskustelutuokion, jossa keskustellaan ikääntyvien arjen toimivuudesta ja hyvinvoinnista Luhangassa nyt ja tulevaisuudessa. Keskustelussa pyritään yhdessä kokemuspuheen kautta ymmärtämään paremmin, minkälaisista asioista luhankalaisten hyvinvointi koostuu ja millaista hyvä arki on.

Tule kertomaan, millaisista asioista hyvä arki koostuu ja mitkä asiat sinua huolettavat. Millaista apua ja tukea toivot? Keskustelun ainoa tavoite on lisätä ymmärrystä hyvästä arjesta. Saavu siis keskustelemaan sellaisena kuin olet. Tervetuloa mukaan!

Keskustelun järjestäjänä toimivat Kansalaisareenan Kohti tulevaa -hankkeen vetäjät Mari Tähjä ja Anyara G. Wise. Kohti tulevaa –hanke on järjestö- ja vapaaehtoiskentän ennakointihanke. Hanke pyrkii tuomaan tukea ja koulutusta vapaaehtoistyön arkeen tarjoamalla uudenlaisia näkökulmia ja osaamista kehittää vapaaehtoistoiminnan kenttää ennakointitietoa keräämällä ja hyödyntämällä.

Lisätietoja keskustelutuokiosta sekä Hykari-hankkeesta antaa

Asta Salonen
Hankekoordinaattori
Puh. 040 500 4214
asta.salonen@hykari.fi


Omakustanteinen lounas 12 €, maksetaan käteisellä paikan päällä.

Hyvinvointipäivä aikuisille -tilaisuuksiin on vapaa pääsy, ei ennakkoilmoittautumista.

Tervetuloa!

Järjestäjät: Jyväskylän kansalaisopisto, Luhangan kappeliseurakunta ja Luhangan kunta


Hei!

Haluatko tapahtumasi mukaan kalenteriin?

Ilmoita tapahtumasi kunnan tapahtumakalenteriin näillä ohjeilla >>