Tapahtuman lisääminen tapahtumakalenteriin

Kunnan tapahtumakalenterissa ilmoitetaan luhankalaisia tapahtumia, jotka ovat kaikille avoimia ja julkisia. Tapahtumat voivat olla ilmaisia tai pääsymaksullisia. Luhangan kunnan tapahtumakalenterin löydät osoitteesta www.luhanka.fi/tapahtumat/list/

Voit ilmoittaa oman tapahtumasi kunnan tapahtumakalenteriin lähettämällä siitä sähköpostia osoitteeseen luhanka@luhanka.fi. Kerro viestissä ainakin

  • tapahtuman nimi
  • tapahtumapäivä
  • alkamisaika (+ päättymisaika)
  • tapahtumapaikka osoitteineen

Lisäksi on hyvä mainita tapahtuman sisältö tai teema, aikataulu, mahdolliset lippujen hinnat tai jos tapahtumaan on vapaa pääsy, tapahtuman järjestäjä ym. haluamiasi asioita. Voit liittää viestiin myös linkkejä lisätietoihin, kuten verkkosivuille tai sosiaaliseen mediaan sekä tapahtumaan liittyvän kuvan.

Tapahtuman perustiedot kerrotaan tapahtumakalenterissa aina tekstimuodossa tiedon saavutettavuuden parantamiseksi. Emme siis voi julkaista kalenterissa vain kuvamuotoisia ilmoituksia, kuten tapahtumien julisteita ilman saatetekstiä. Varmistathan siis, että tapahtuman tiedot ovat tekstinä kopioitavissa tapahtumakalenteriin joko suoraan sähköpostista tai esim. viestin liitteenä olevasta tekstitiedostosta. Kiitos.

Tapahtumat kannattaa ilmoittaa kalenteriin hyvissä ajoin. Jos tapahtuman sisältöön tulee vielä lisättävää, kalenterimerkintää voidaan pyynnöstä päivittää. 

VINKKI! Ilmoita tapahtumasi samalla myös Keski-Suomen yhteiseen tapahtumakalenteriin kalenteri.jyvaskyla.fi.

Mukavia hetkiä tapahtumien parissa!