Tapahtuman lisääminen tapahtumakalenteriin

Kunnan tapahtumakalenterissa ilmoitetaan luhankalaisia tapahtumia, jotka ovat avoimia ja julkisia. Tapahtumat voivat olla ilmaisia tai pääsymaksullisia. Luhangan kunnan tapahtumakalenterin löydät osoitteesta www.luhanka.fi/tapahtumat/

Voit ilmoittaa oman tapahtumasi kunnan tapahtumakalenteriin sivun alalaidasta löytyvällä lomakkeella. Tapahtuma ei suoraan ilmesty kalenteriin vaan menee ensin kuntaan hyväksyttäväksi ja julkaistaan kalenterissa viimeistään kolmen arkipäivän kuluessa.

Pakollisten tietojen lisäksi tapahtumasta on hyvä ilmoittaa esim. tapahtuman sisältö tai teema, aikataulu, mahdolliset lippujen hinnat tai jos tapahtumaan on vapaa pääsy. Voit liittää viestiin myös linkkejä lisätietoihin, kuten verkkosivuille tai sosiaaliseen mediaan sekä tapahtumaan liittyvän kuvan.

Tapahtuman perustiedot kerrotaan tapahtumakalenterissa aina tekstimuodossa tiedon saavutettavuuden parantamiseksi. Emme siis voi julkaista kalenterissa vain kuvamuotoisia ilmoituksia, kuten tapahtumien julisteita ilman saatetekstiä.

Tapahtumat kannattaa ilmoittaa kalenteriin hyvissä ajoin. Jos tapahtuman sisältöön tulee vielä lisättävää, kalenterimerkintää voidaan pyynnöstä päivittää. Viestiä voi laittaa tämän lomakkeen kautta tai osoitteeseen luhanka@luhanka.fi.

Ilmoitettavien tapahtumien sisältö ei saa olla lainvastainen, valheellinen, muille haitallinen tai hyvän tavan vastainen. Luhangan kunta pidättää oikeuden olla julkaisematta epäsopivaa tai Luhangan ulkopuolella tapahtuvan tapahtuman ilmoitusta.


VINKKI! Ilmoita tapahtumasi samalla myös Keski-Suomen yhteiseen tapahtumakalenteriin kalenteri.jyvaskyla.fi.

Mukavia hetkiä tapahtumien parissa!


Tapahtumien ilmoituslomake

  • Jos tapahtumaan myydään lippuja, on siitä hyvä kertoa tapahtuman kuvauksessa.
  • Vapaaehtoinen. Max 1 kuva. Max tiedostokoko 2 MB, sallitut tiedostomuodot .jpg ja .png.
  • Huom! Ilmoittajan nimeä ei julkaista tapahtumakalenterissa.
  • Huom! Ilmoittajan sähköpostiosoitetta ei julkaista tapahtumakalenterissa.
  •