Voit ilmoittaa oman tapahtumasi tapahtumakalenteriin lomakkeella, joka löytyy osoitteesta www.luhanka.fi/tapahtumanlisays.


Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Luhangan kesänavaus

10.6.2023 . klo: 11:00 14:00


Luhangan kesänavaus lauantaina 10.06.2023 klo 11-14 Luhangan keskustassa

Kovasti odotettu kesä on täällä jälleen ja juhlistamme sitä yhteisessä kylätapahtumassa!

Tapahtuma sijoittuu kunnan keskustaan. Koko tori on varattu paikallisille ja lähialueen torimyyjille, tarjolla on paikallista käsityötä ja leivonnaisia, puutöitä, mattoja, päretuotteita, itse kasvatettuja taimia, naisten vaatteita ja koruja, kirpputoritavaraa, Tupperwarea, House of Lolan tuotteet ja Artic Nutritionia. Mukana tietenkin lettujen ja makkaroiden paistajat.

Vanhalla kirjastolla (Lukkarila) esiintyy Eva Vikman yhtyeineen ja siellä on myös kahvio ja perinneleikkejä lapsille sekä pop up-parturi on tekemässä kampauksia lapsille. Lukkarilassa myös muutama laatikollinen ”saa ottaa”-kirjoja, joita on poistettu kirjastosta.

Joen varteen asettuu kyläseppä takomisvälineidensä kanssa, samalla alueella järjestetään pientä toimintaa ja kilpailua. Reetin rantaan tulee edustaja esittelemään laitureita.

Paloaseman pihalla esittäytyy Luhangan palokunta ja siihen on mahdollista tuoda sammuttimet tarkistettavaksi. Kunnantalon valtuustosaliin kasataan kansalaisopiston kädentaitajien näyttely.

Meidän upea kesäkirkko on tapahtuman ajan avoinna. Ja tietenkin kylän ravintolat tarjoavat ruoka- ja juomavalikoimaansa.

Kyläyhdistys myy arpoja, arvonta suoritetaan klo 13.30. Pääpalkintona mökkiviikonloppu Luhangassa, jonka tarjoaa Kallioniemen Lomamökit.

Kirkonkylän Martat ovat lupautuneet avustamaan vanhuksia tulemaan ja osallistumaan tapahtumaan.

Ja koska kylällämme on hyvin rajallinen määrä parkkitilaa, olemme järjestäneet liikenteen-/parkkeeraamisohjauksen. Pyyntönä on että autot viedään satamaan, kylätalolle tai kirkon parkkipaikalle.

Tervetuloa vastaanottamaan kesä!!

Tapahtuman järjestäjä: Kyläyhdistys Luhangan LuJu ry

Tapahtuma Facebookissa: https://www.facebook.com/events/934688641151710