Yhdistys

Lions Club Luhanka ry

Lions Club Luhanka ry on 1971 perustettu vapaaehtoistyötä tekevä rekisteröity yhdistys. Kohteemme ovat pääosin paikallisia kuten vanhukset, lapsiperheet, vammaiset ja koululaiset. Lähellä sydäntämme on myös luhankalaisen Peltolan Mäkitupalaismuseon ylläpito, Luhangan Kesäkirkon toiminnan tukeminen sekä Luhangan vanhainkoti Tuuliharjun asukkaiden viihdyttäminen  ja sankarihautojen valaiseminen itsenäisyyspäivänä kynttilöillä.

Lions liike on 210 eri maassa toimivien klubien kansainvälinen palvelujärjestö. Mekin osallistumme sen kautta maailmalla tapahtuneiden katastrofien uhrien auttamiseen. Lisäksi meillä on kansainvälisiä erityishankkeita, viimeisimpinä diabeteksen torjunta, lapsisyövät  ja puhtaiden vesien puolesta tehtävä työ.

Lahjoitusvarat keräämme järjestämällä vapun säätilaveikkauksen, joulukuusen korkeuden arvaamisen ja Luhangan Joulupolun sekä osallistumalla yleisötapahtumien liikenteenohjaukseen ja seutukunnalla ajettavien rallien toimitsijatehtäviin jne. Oman toimintamme rahoitamme jäsenmaksuin.

Tärkeä osa toimintaamme on puolisoiden mukanaolo. He osallistuvat varojen hankintaan joko yhdessä meidän kanssamme tai järjestämällä omia tapahtumiaan. Toimintamme tarjoaa jäsenille mahdollisuuden toimia sosiaalisessa yhteisössä, kehittyä ihmisenä ja kehittää johtamistaitoja sekä solmia kontakteja paikallisesti ja kansainvälisesti.

Sihteeri
Asko Kotilainen
asko.kotilainen@elisanet.fi

Lions Club Luhanka Facebookissa