Voit ilmoittaa oman tapahtumasi tapahtumakalenteriin lomakkeella, joka löytyy osoitteesta www.luhanka.fi/tapahtumanlisays.


Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

Konsertti Trio Maans-Perkola-Sandås: Alfonsina ja meri

14 heinäkuun . klo: 16:00

Luhangan Musiikkiyhdistyksen kesän 2024 konsertti:

💙 Trio Maans-Perkola-Sandås: Alfonsina ja meri 💙

sunnuntaina 14.7. klo 16.00 Luhangan kesäkirkossa (Mämminiementie 6, Luhanka).

Trion konsertissa kuullaan argentiinalaista tangoa, tango nuevoa, folklorea ja eteläamerikkalaista runoutta. Musiikin kauneus, voima ja herkkyys yhdistyvät taiteelliseksi ja runolliseksi ilmaisuksi. Konsertti tarjoaa yleisölleen kultaisen aikakauden tangoklassikoista, myöhäisempään avantgarde-tangoihin sekä muusikoiden soolonumeroita. Ainutlaatuinen kolmen freelancemuusikon kokoonpano, kokoaa laajan musiikillisen osaamisen ja kohtaamisen argentiinalaisen tangon parissa.

Marianne Maans (laulu ja viulu) on menestynyt ammattikansanmuusikko, joka soittaa perinteistä ja nykykansanmusiikkia sekä soolona että eri yhtyeissä. Viime vuosina hän on myös toiminut argentiinalaisen tangon laulusolistina eri kokoonpanoissa.

Mikko Perkola (viola da gamba ja laulu) esiintyy soolona sekä kiertää eri kokoonpanojensa kanssa. Sooloesityksissään hän usein yhdistää elektroniikan, laulun ja runouden gambansoittoon. Mikko soittaa useilla huippuarvosteluja ja erityismainintoja saaneilla albumeilla.

Henrik Sandås (bandoneon) on esiintynyt kamariyhtyeiden ja sinfoniaorkestereiden solistina ja sovittajana Suomessa ja ympäri maailmaa. Hänet tunnetaan myös Tanguedia Quintet, Otra Vez, Quartet Ajaton ja Henrik Sandås Quintet -yhtyeiden karismaattisena bandoneonistina. Sandås soittaa Alfred Arnoldin rakentamaa bandoneonia vuodelta 1936.

Tämä trio tulee varmasti hurmaamaan kuuliansa myös Luhangassa. Tervetuloa kokemaan tämä ainutlaatuinen kokonaisuus!


Trio Maans-Perkola-Sandås: Alfonsina ja meri
Luhangan kesäkirkossa (Mämminiementie 6, Luhanka)
Sunnuntaina 14.7.2024 klo 16.00

Liput: 25 €
Alle 15-vuotiaat ilmaiseksi

Lipunmyynti ovella tunti ennen konsertin alkua. Ei ennakkovarauksia, paikkoja riittää varmasti kaikille. Maksuvälineenä käyvät maksukortit sekä käteinen.

Konsertin järjestää Luhangan Musiikkiyhdistys ry. Konsertista saatavilla tuotoilla tuetaan lasten ja nuorten hyväksi tehtävää toimintaa Luhangassa.

Tervetuloa!