Ajankohtaista

Haemme ruokapalveluvastaavaa

Luhangan kunta hakee ruokapalveluvastaavaa toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen. Hakuaika tehtävään on 19.-30.6.2023

Tule osaksi kyläkoulumme yhteisöä ja valmistamaan meille paikallisista raaka-aineista maittavia lounasruokia ja terveellisiä välipaloja.

Luhangan koulu on valmistunut vuonna 2017 ja ruokailijoita on päivittäin n. 65 henkeä. Samassa kiinteistössä toimii myös kunnan varhaiskasvatus.

Haemme ravitsemusalan ammattilaista uuteen valmistuskeittiöömme.

Tehtäviisi kuuluu päivittäisten lounaiden ja välipalojen valmistus, ruokien esille laitto, salaattien ja lisäkkeiden valmistus, raaka-ainetilausten tekeminen, ruokalistojen suunnittelu kouluruokasuositusten mukaisesti sekä omavalvonta, astiahuolto ja keittiön siivous. Työaikasi on 38,25 h/viikko ja se sijoittuu klo 7.00- 15.30 väliseen aikaan.

Tehtävään vaaditaan elintarvikealan perustutkinto (esim. kokki/tarjoilija) tai ruokapalvelujen ammattitutkinto (ravintolakokki tai suurtalouskokki). Arvostamme työkokemusta vastaavista tehtävistä, mutta voit olla myös tehtävään vasta pätevöitynyt. Koulu- ja varhaiskasvatusyhteisössä työskennellessä tarvitset myös myönteistä palveluasennetta, yhteistyökykyä, omatoimisuutta, joustavuutta ja hyvää käytöstä. Tehtävä edellyttää suomen kielen hyvää suullista ja kirjallista taitoa. Tehtävään valittavalla tulee olla hygieniapassi.

Kyläkoulumme sijaitsee Tammijärvellä osoitteessa Tammijärventie 316, 19910 Tammijärvi. Luhangan kunnalla on vuokra-asuntoja läheisellä rivitaloalueella vuokrattavaksi.

Työ alkaa sopimuksen mukaan. Tehtävässä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa ja KVTES:ä. Vapaamuotoiset hakemukset liitteineen pyydetään toimittamaan sähköisesti 30.6.2023 klo 15.00 mennessä osoitteeseen luhanka@luhanka.fi. Hakemukseen on liitettävä kelpoisuutta osoittavat tutkinto- ja työtodistukset sekä CV. Hakuasiakirjat ovat julkisia eikä niitä palauteta.

Saat käyttöösi E-passin jonka arvo vuodessa on 400 €, jonka voit käyttää toiveidesi mukaan kulttuuri-, hyvinvointi- tai liikuntaetuuksiin

Lisätietoja tehtävästä antaa tekninen johtaja
Reijo Koivuniemi
040 3479 212
reijo.koivuniemi@luhanka.fi