Ajankohtaista

Haemme teknistä johtajaa

Luhanka on Manner-Suomin pienin kunta, jossa on hyvä asua, harrastaa ja tehdä työtä. Luhanka sijaitsee Keski-Suomen eteläosassa Päijänteen rannalla. Kunta tarjoaa elämisen tasapainoa keskellä Suomea ja taloudellisesti pärjäämme erinomaisesti. Visiomme on olla kiinnostavin pieni kunta Suomessa. Missiomme on tarjota aito ja helppo vaihtoehto Suomen kaupungistumiselle ja parantaa ihmisten elämän laatua.

TEKNISEN JOHTAJAN VIRKA

Haemme teknistä johtajaa toistaiseksi voimassa olevaan virkasuhteeseen. Tarjoamme teknisen toimialan monipuolisten tehtävien lisäksi mahdollisuuden olla luomassa kunnalle hyvää tulevaisuutta osana kunnan johtoryhmää. Mukautamme toimintaamme mm. hyvinvointialueelle siirtymisen vaikutuksesta, ja pääsetkin vaikuttamaan tulevaan rooliisi ja tehtäväkuvaasi ainutlaatuisella tavalla.

Teknisen johtajan viran kelpoisuusehtona on soveltuva korkeakoulututkinto tai vankka kokemuksella hankittu ammattitaito vastaavista tehtävistä. Tekninen johtaja vastaa teknisen toimialan toiminnasta ja taloudesta sekä hallinnosta ja toimii kunnan johtoryhmän jäsenenä. Tehtäviin kuuluvat mm. kiinteistöjen ylläpito ja kaavoitusasiat, poikkeamislupien ja kiinteistökauppojen valmistelu sekä toimialan investointien toteutusvastuu ja kiinteistönhoidon työnjohdolliset tehtävät. Tekninen johtaja toimii myös kunnan työsuojelupäällikkönä, vastaa kunnan varautumisesta ja toimii esittelijänä teknisen ja ympäristölautakunnassa.

Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää teknisen toimialan tuntemusta ja aiempaa alan työkokemusta. Odotamme kokemusta rakennuttamisesta ja siihen liittyvästä sopimushallinnasta, julkisista hankinnoista ja kunnallisesta toiminnasta. Arvostamme yhteistyötaitoja, paineensietokykyä ja esimieskokemusta.

Virkasuhteen ehdot määräytyvät kunnallisen teknisen henkilöstön virka- ja työehtosopimuksen mukaisesti. Työ alkaa sopimuksen mukaan. Virassa noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa. Virkaan valitun on esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilasta ennen viran vastaanottamista. Hakijoille voidaan teettää soveltuvuusarviointi.

Työpaikkailmoitus on nähtävissä www.luhanka.fi Hakemus ja cv tulee lähettää 20.1.2023 klo 15.00 mennessä osoitteeseen luhanka(at)luhanka.fi merkinnällä ”tekninen johtaja”. Alkuperäiset tutkinto- ja työtodistukset tulee esittää mahdollisen haastattelun yhteydessä.

Luhangan kunta on savuton työpaikka.
Lisätietoja rekrystä antaa kunnanjohtaja Tuomo Kärnä, p. 040 551 0134 tuomo.karna@luhanka.fi