Ajankohtaista

Joutsan vastaanotto- ja neuvolapalvelut muuttavat uuteen sote-keskukseen

TIEDOTE 19.10.2020 / Keski-Suomen seututerveyskeskus

Joutsan terveysaseman vastaanotto (myös kuvantaminen ja laboratorion näytteenotto) ja fysioterapian palvelut muuttavat Joutsan uuden sote-keskuksen tiloihin (Myllytie 12) vanhan terveysaseman viereen. Muuton aikana torstaina 29. ja perjantaina 30.10. Joutsan vastaanottopalvelut on suljettu ja Joutsan, Luhangan ja Toivakan alueen kiirevastaanotto järjestetään poikkeuksellisesti Toivakan terveysasemalla (Iltaruskontie 6).

Muuttopäivinä kuntalaiset voivat kiireasioissa ottaa yhteyttä oman terveysaseman puhelinnumeroon (Joutsa ja Luhanka p. 014 269 0200, Toivakka p. 014 336 6710). Puhelimessa tehdään hoidon tarpeen arviointi, minkä perusteella kuntalainen ohjataan tarvittavan ammattilaisen vastaanotolle Toivakkaan.

Myös Joutsan neuvolatoiminta muuttaa sote-keskuksen tiloihin Perhekeskus Tammeen 28.10.-30.10, minkä aikana neuvolapalvelut on suljettu. Vanhalle terveysasemalle ja Kissalaan ei tämän jälkeen jää enää neuvolapalveluja. Leivonmäen neuvolassa tarjotaan 2.11. alkaen aikuisten terveysneuvonnan, diabeteshoitajan, näytteenoton sekä hoitotarvikejakelun palveluja.

Vastaanoton, fysioterapian ja neuvolan toiminta uusissa tiloissa Joutsan sote-keskuksessa ja Perhekeskus Tammessa aloitetaan maanantaina 2.11. Joutsan hammashoitola ja Joutsan sairaala jatkavat toimintaansa entiseen malliin vanhalla terveysasemalla.

Joutsan sairaalaan kuljetaan 2.11. alkaen terveysaseman entisen pääsisäänkäynnin kautta. Pääsisäänkäynti sijaitsee sisäpihalla vanhan terveysaseman ja uuden sote-keskuksen välissä. Pääovesta tultaessa sisäänkäynti sairaalaosastolle on vasemmalla portaikon vieressä.

Lisätietoja:
Osastonhoitaja Merja Sivanne, merja.sivanne@seututk.fi, p. 014 269 0201