AjankohtaistaUutinen

Keski-Suomen hyvinvointialueella järjestetään verkkovanhempainiltoja yläkouluikäisten vanhemmille tammikuusta alkaen

Kirkkopalvelut hallinnoi Yhdessä vanhemmuuden tueksi -hanketta ja toteuttaa eri hyvinvointialueilla vuoden 2024 aikana yhdeksän eri teemaista verkkovanhempainiltaa. Keski-Suomen hyvinvointialue on yksi toimintaan mukaan osallistuvista hyvinvointialueista ja Joutsan seurakunta yksi yhteistyöseurakunnista.

Vanhempainillat kohdennetaan erityisesti yläkouluikäisten nuorten vanhemmille Keski-Suomen sekä Etelä- ja Pohjois-Savon alueilla. Joka kuukausi vanhempainillalla on eri teema. Aiheina on mm. nuoruus kehitysvaiheena, nuoren mielenterveys, päihteet, väkivalta ja seksuaalisuus. Tilaisuudet järjestetään verkossa kerran kuukaudessa (pois lukien kesä-, heinä- ja joulukuu) aina keskiviikkoisin klo 18. Tilaisuuksien kesto on 1-1,5 tuntia. Ne ovat maksuttomia eikä niihin tarvitse ilmoittautua ennakkoon. Iltojen sisältö ei ole uskonnollisesti painotettua.

Lisätietoja Yhdessä vanhemmuuden tueksi -hankkeesta sekä vuoden 2024 vanhempainilloista voi lukea Kirkkopalveluiden verkkosivuilta www.kirkkopalvelut.fi/yhdessa-vanhemmuuden-tueksi/.