AjankohtaistaUutinen

Myydään kansallisesti arvokas kiinteistökokonaisuus – Lukkarin virka-asunto Luhangassa

Luhangan kunta myy avoimella tarjouskilpailulla vuonna 1891 rakennetun silloisen lukkarin virka-asunnon. Lukkarin virka-asuntona rakennus toimi 75 vuotta. Rakennus on ollut sen jälkeen asuinkäytössä ja viimeisimpänä kunnan kirjastona. Kohde on maisemallisesti osa Luhangan kirkonkylän vanhaa puutalorakennuskantaa. Kohde on Luhangan asemakaavassa Y-aluetta, yleisten rakennusten korttelialue ja päärakennus on merkitty sr-kohteeksi. Päärakennuksessa on kolme huonetta, pikkueteinen, sisäeteinen ja wc. Yläkerrassa on kolme pientä huonetta. Päärakennuksessa on uudehko peltikatto. Piharakennuksia ovat kaksi hirsirakenteista varastoa. Kiinteistölle on sähköliittymä sekä vesi- ja viemäriliittymä. Kiinteistön pohjoisosassa on naapurikiinteistölle menevä tie. Kiinteistö lohkotaan noin 2000 neliön kokoiseksi kohteesta Kuntala 435-402-20-0

Rakennuksiin ei ole tehty kuntotutkimuksia, kuntokartoituksia eikä haitta-ainekartoituksia. Rakennukset myydään purkukuntoisina.

Sijainti:

Luhangan keskustassa osoitteessa Mämminiementie 3, 19950 Luhanka
Jyväskylä: 55 km
Helsinki: 230 km
Tampere: 160 km

Tarjousten vastaanottoaika 1.7.- 31.7. klo 15.00
Tarjouksia otetaan vastaan:
Kirjallisesti osoitteeseen Luhangan kunta, Hakulintie 2, 19950 Luhanka
Sähköisesti osoitteeseen luhanka@luhanka.fi
sekä Huutokaupat.com tarjouskauppasivustolla www.huutokaupat.com

Kohteen myyntipäätöksen tekee kunnanhallitus. Kiinteistö myydään korkeimman tarjouksen tehneelle. Kaupan tarkemmat ehdot sovitaan kauppakirjassa.

Soita itsellesi henkilökohtainen kohteen esittely ja tule käymään.
arkisin klo 10-14
puhelin 0400 182 977