AjankohtaistaUutinen

Seututerveyskeskuksen terveysasemien toiminta kesällä 2022

Kaikkien Seututerveyskeskuksen terveysasemien palvelunumerot ovat toiminnassa arkisin virka-aikana koko kesän ajan. Alla on listattuna toiminnan muut poikkeukset.

Laboratorio- ja kuvantamispalvelut toimivat ajanvarauksella. Käytäthän maskia ja huolehdit käsihygieniasta ja turvaväleistä myös kesän aikana meillä asioidessasi.

Luhanka

Luhangan terveysasemalla ei ole vastaanoton, suun terveydenhuollon ja fysioterapian palveluita eikä neuvolan toimintaa 27.6.–31.7. aikana. Luhangassa toimii näytteenotto 6.7. ja 20.7. (viikot 27 ja 29). Luhangassa ei ole näytteenottopäivinä hoitajan vastaanottoa eikä lääkäriä.

Joutsa

Joutsan terveysaseman päivystys-, kiire- ja infektiovastaanotto, suun terveydenhuolto, fysioterapiapalvelut, neuvolat sekä sairaalaosastot toimivat läpi kesän. Kiireetöntä vastaanottoa tarjotaan resurssien mukaan hoidon tarpeen arvion perusteella.

Jos sinulla on hengitystieinfektion oireita, terveysasemalle tulosta on aina sovittava etukäteen.

Joutsan sairaalaosaston sairaansijoja vähennetään toimintojen varmistamiseksi ajalle 30.5.–21.8. niin, että niitä on käytössä Joutsassa 15.

Koronarokotukset

Koronarokotukset jatkuvat koko kesän ajan ja niiden etenemisestä tiedotetaan Seututk.fi-sivustolla ja paikallislehdissä. Terveysasemille varatut koronarokotukset toteutetaan sovittujen aikojen mukaisesti, vaikka muu toiminta olisi tauolla. Mahdollisista muutoksista ilmoitetaan henkilökohtaisesti.

Päihde- ja mielenterveyspalvelut

Yli 18-vuotiaiden päihde- ja mielenterveyspalveluiden hoidon tarpeen arviointi p. 014 269 8479 on avoinna koko kesän maanantaista torstaihin klo 8–15.30, perjantaisin klo 8–14.30.

Puhelinnumero palvelee kaikkia Seututerveyskeskuksen kuntia kaikissa yli 18-vuotiaiden päihde- ja mielenterveyspalveluihin liittyvissä asioissa niin asiakkaita, ammattilaisia kuin yhteistyökumppaneita.

Lisätiedot myös muiden kuntien terveysasemien osalta Seututerveyskeskuksen nettisivuilta.