Voit ilmoittaa oman tapahtumasi tapahtumakalenteriin lomakkeella, joka löytyy osoitteesta www.luhanka.fi/tapahtumanlisays.


Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Litku Klemetti keikalla Tammisuojassa

3.6.2023 . klo: 18:00 21:00


Litku Klemetti keikalla Luhangan Tammisuojassa 3.6.2023

Tervetuloa paljon toivotulle Litku Klemetti -yhtyeen keikalle Luhangan Tammisuojaan, vanhaan nuorisoseurantaloon Tammijärven kylällä (Salmelankyläntie 21, Luhanka). Tämä on yhtyeen ensimmäinen keikka Litkun nykyisessä kotikunnassa. 

Litku Klemetti on lauluntekijä Sanna Klemetin rohkea alter ego, sekä 2015 perustettu ja kahdesti Emma-palkittu yhtye. Litku Klemetti teki läpimurtonsa 2017 hittilevyllään Juna Kainuuseen. 

2022 syksyllä julkaistiin Litku Klemetin seitsemäs albumi Asiatonta oleskelua, jonka Soundin kriitikot valitsivat vuoden suomalaiseksi albumiksi. Tuhansia albumeita myyneen ja miljoonia kuunteluita suoratoistopalveluissa keränneen Litku Klemetin musiikki on omaehtoista, hauskaa ja koskettavaa. Kriitikoiden ja yleisön rakastaman Litkun keikoilla käyvät niin musadiggarit kuin heidän mutsitkin.

Lippuja myy Luhangan kyläkauppa 15 e hintaan. Alle kouluikäiset ilmaiseksi.

Lipun voi ostaa myös netistä Tiketti.fi.

Lippuja myydään myös ovelta. Tammisuojaan mahtuu 200 kuuntelijaa.


18:00 Ovet avautuu ja levymusiikki soi
19:00 Keikka
21:00 Tapahtuma päättyy


Tapahtuma on päihteetön koko perheen kesänavaus! Myynnissä anopin leipomia pannareita, suolaista piirakkaa ja kahvia. Myynnissä myös Litkun fanituotteita: paitoja, kasseja ja levyjä nimmareilla.