Ilmoita oma tapahtuma tapahtumakalenteriin

Luhangan kunnan tapahtumakalenterissa ilmoitetaan luhankalaisia tapahtumia, jotka ovat kaikille avoimia ja julkisia. Tapahtumat voivat olla ilmaisia tai pääsymaksullisia. Luhangan kunnan tapahtumakalenterin löydät osoitteesta www.luhanka.fi/tapahtumat/

Voit ilmoittaa oman tapahtumasi kunnan tapahtumakalenteriin sivun alalaidasta löytyvällä lomakkeella.

Pakollisten tietojen lisäksi tapahtumasta on hyvä ilmoittaa esim. tapahtuman sisältö tai teema, aikataulu, mahdolliset lippujen hinnat tai jos tapahtumaan on vapaa pääsy. Voit liittää viestiin myös linkkejä lisätietoihin, kuten verkkosivuille tai sosiaaliseen mediaan sekä tapahtumaan liittyvän kuvan.

Tapahtuman perustiedot kerrotaan tapahtumakalenterissa aina tekstimuodossa tiedon saavutettavuuden parantamiseksi. Emme siis voi julkaista kalenterissa vain kuvamuotoisia ilmoituksia, kuten tapahtumien julisteita ilman saatetekstiä. Kirjoitathan siis tapahtuman tiedot tekstikenttään mahdollisen julistekuvan lisäksi. Kiitos.

Tapahtumat kannattaa ilmoittaa kalenteriin hyvissä ajoin. Jos tapahtuman sisältöön tulee vielä lisättävää, kalenterimerkintää voidaan pyynnöstä päivittää. 

VINKKI! Ilmoita tapahtumasi samalla myös Keski-Suomen yhteiseen tapahtumakalenteriin kalenteri.jyvaskyla.fi.

Mukavia hetkiä tapahtumien parissa!


Tapahtumailmoituslomake

  • Jos tapahtumaan myydään lippuja, on siitä hyvä kertoa tapahtuman kuvauksessa.
  • Vapaaehtoinen. Max 1 kuva. Max tiedostokoko 2 MB, sallitut tiedostomuodot .jpg ja .png.
  • Huom! Ilmoittajan nimeä ei julkaista tapahtumakalenterissa.
  • Huom! Ilmoittajan sähköpostiosoitetta ei julkaista tapahtumakalenterissa.
  •