Ajankohtaista

Keskustelutuokio ikääntyvien arjen toimivuudesta 8.11. Kylätalolla

Tervetuloa keskustelemaan arjen tarpeistasi ja toiveistasi tiistaina 8.11. klo 11-13 Kylätalolle!

Kansalaisareenan Kohti tulevaa -hanke sekä Hykari-hanke järjestävät keskustelutuokion, jossa keskustellaan ikääntyvien arjen toimivuudesta ja hyvinvoinnista Luhangassa nyt ja tulevaisuudessa. Keskustelutuokio on osa Jyväskylän kansalaisopiston, Luhangan kappeliseurakunnan sekä Luhangan kunnan yhdessä järjestämää Hyvinvointipäivää aikuisille ti 8.11. klo 11-13 Luhangan kylätalolla (Kotipellontie 1, Luhanka).

Keskustelussa pyritään yhdessä kokemuspuheen kautta ymmärtämään paremmin, minkälaisista asioista luhankalaisten hyvinvointi koostuu ja millaista hyvä arki on. Tule kertomaan hyvän arjen asioista ja mitkä asiat sinua huolettavat. Millaista apua ja tukea toivot?

Keskustelun ainoa tavoite on lisätä ymmärrystä hyvästä arjesta. Saavu siis keskustelemaan sellaisena kuin olet. Tervetuloa mukaan!

Keskustelun ohjaajina toimivat Kohti tulevaa -hankkeen vetäjät Mari Tähjä ja Anyara G. Wise.

Kohti tulevaa –hanke on järjestö- ja vapaaehtoiskentän ennakointihanke. Hanke pyrkii tuomaan tukea ja koulutusta vapaaehtoistyön arkeen tarjoamalla uudenlaisia näkökulmia ja osaamista kehittää vapaaehtoistoiminnan kenttää ennakointitietoa keräämällä ja hyödyntämällä.

Lisätietoja keskustelutuokiosta sekä Hykari-hankkeesta antaa

Asta Salonen
Hankekoordinaattori
Puh. 040 500 4214
asta.salonen@hykari.fi

Hykari (Hyvinvointikaveri iäkkäille) -hanke: www.hykari.fi

Kohti tulevaa -hanke: www.kansalaisareena.fi/ammattilaiselle/ennakointi